Inloggen

Midwinteravond woensdag 19 december 2018:

Zeer bijzondere Midwinteravond in Het Meulenhuus:
TROUBADOUR/VERHALENVERTELLER GERY GROOT ZWAAFTINK

Dit keer op een woensdag (!): 19 december, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
Gery Groot Zwaaftink uit Vorden treedt al meer dan 25 jaar op met gevarieerde programma’s met verhalen en muziek. Zowel volwassenen als kinderen worden meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades.
Hij ziet zichzelf als een troubadour die net als vroeger rondtrok, zijn liedjes zong en zijn verhalen vertelde ter ‘stichting ende vermaek’ van zijn publiek.
Op woensdag 19 december zal hij een speciale kerstvoorstelling voor ons verzorgen met daarin een aantal kerstverhalen uit onze streek, afgewisseld met liedjes die bij de tijd van het jaar passen.
Als verhalenverteler is Gery een fysieke speler/verteller. De ene keer is hij de hoofdpersoon en even later de verteller die beschrijft wat er gebeurt. Met een paar eenvoudige rekwisieten en zijn stem ‘schildert’ hij de meest vreemde werelden. Hij laat jong en oud intens genieten van verhalen die ontroerend humoristisch, boeiend en herkenbaar zijn.

U bent van harte welkom op woensdag 19 december in Het Meulenhuus, aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.
De entree bedraagt voor leden € 5,00 en voor niet-leden/introducees € 10,00 p.p.
Dit is inclusief koffie met heerlijke ambachtelijke Weihnachtsstol.

In verband met de te verwachten belangstelling en ervaringen uit het verleden zijn kaarten in voorverkoop verkrijgbaar tijdens openingsuren in ons museum De Roode Tooren, Roggestraat 9-11-13 te Doesburg. De overgebleven kaarten
zijn eventueel aan de zaal beschikbaar. De ruimte is beperkt, dus vol is vol!