Inloggen

LEZINGENCYCLUS OVER DE TWEEDE WERELDOORLOG

Helaas hebben wij, vanwege de te geringe belangstelling, moeten besluiten deze cyclus niet te laten doorgaan. We vinden dit uiteraard erg jammer en hadden ons verheugd op een aantal zeer boeiende avonden, interessante onderwerpen en bijzondere sprekers.

 

SPECIALE LEZINGENCYCLUS IN HET KADER VAN 75 JAAR VRIJHEID

Deze speciale serie voordrachten wordt door ons gepresenteerd in het kader van de diverse activiteiten die komend jaar in Doesburg worden georganiseerd in het kader van 75 jaar Vrijheid (1945-2020).

Alle avonden van deze cyclus vinden plaats in de Bovenzaal van Stadsbierhuis De Waag, Koepoortstraat 2 te Doesburg en beginnen om 20.00 uur. Zoals hierboven beschreven gaat het om vier bijeenkomsten:

23 januari: De Jodenvervolging In Nederland;

05 maart: De NSB, Ontstaan en opkomst van de Nationaal Socialistische Beweging in Nederland, 1931-1935;

30 april: Na de bevrijding;

24 september: Nederlands-Indië voor en na de bevrijding 15 augustus 1945.

Aanmelden: Belangstellenden kunnen intekenen op de hele cyclus voor € 40,00 p.p. voor leden en € 50,00 p.p. voor niet-leden. Dit is inclusief een kopje koffie of thee per avond. Men kan ook intekenen op losse avonden. De kosten hiervoor bedragen per avond € 12,50 p.p. voor leden en € 15,00 p.p. voor niet-leden.

Aanmelding kan vanaf heden geschieden per email: of telefonisch bij Rinus G.M. Rabeling: 0313-472968. U ontvangt dan een bevestiging en een nota voor de betaling van de verschuldigde bijdrage. Per avond ontvangt men telkens een reminder per email. Vanwege de te verwachten belangstelling worden de aanmeldingen in volgorden van binnenkomst verwerkt.

Wilt u de uitgebreide brochure over deze cyclus ontvangen stuur dan een verzoek per email: .