Inloggen

STREEKMUSEUM DE ROODE TOOREN VANAF 5 JUNI WEER OPEN!

U BENT WEER VAN HARTE WELKOM IN STREEKMUSEUM DE ROODE TOOREN

We zijn blij u in deze coronatijd vanaf 5 juni weer te mogen verwelkomen in ons streekmuseum! Uiteraard is het van belang dat alle bezoekers nog steeds hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen en niet met gezondheidsklachten op bezoek komen. Natuurlijk gelden de algemene gedragsregels zoals geen handen geven, in de elleboog hoesten/niesen, het hanteren van de 1,5 meter afstandsregel en desinfecteren van de handen. Geef elkaar vooral de ruimte!

Vanwege de m2-regel is het museum beperkt gelijktijdig toegankelijk. Wanneer het maximale aantal bezoekers aanwezig is worden ‘nieuwe’ bezoekers verzocht buiten te wachten of iets later terug te komen.

Voorlopig is conform de richtlijn in het museum een mondkapje nog verplicht.

Men kan het bezoek eventueel telefonisch of per email aankondigen (0313-474265 of  ). Bij binnenkomst zal naar de gezondheid van de bezoekers worden geïnformeerd. Heeft u zich aangemeld dan kunt u dit bij de receptie aangeven.

In de entree van het museum is een contactloze desinfectiezuil geplaatst waar bezoekers gebruik van dienen te  maken. Per ruimte wordt met tekstaanduidingen het maximale aantal gelijktijdige bezoekers aangegeven, men wordt verzocht bij het betreden van de ruimte hiermee rekening te houden. Het toilet en zal voorlopig nog niet toegankelijk zijn.

Verkopen in onze museumwinkel en uw vrijwillige bijdrage kunnen o.a. contactloos worden betaald of gepind.

Wij besteden veel aandacht aan de veiligheid van onze gasten en medewerkers, diverse keren per dag worden alle contactplekken in ons museum gedesinfecteerd.

We zijn blij u weer te mogen verwelkomen!

Onze expositie ‘Doesburg in de Tweede Wereldoorlog’ is verlengd tot en met 31 december 2021!